~when i'm dealing with human i learn empathy, happiness and joy. when i'm dealing with animal i learn compassion, tolerance and forgiveness which is for me humanity. -farhanah noah

Friday, 25 March 2011

~PEoPLe CoMe.... pEoPLe Go.....


salam sejahtera......


yea sudah lame i x menaip entry baru... ye i menaip bile i suke lakn... beberapa bulan ni i mengaku ade kesuraman dlm hidup sehari harian.... maklum la loafer la katekan so x byk yg nk diceritakan... 

ok back to the point recently i join 1 program.... program ape tu mls la i nk explain.... i met new people and honestly they are the best  crowd ever... my classmates kt school ngn university pn x sehapenning mereka... yea... mmg i akan puji2 setingginye bile i suke sesuatu benda tu so ape2 yg i x penah puji tu mmg maknenye i x suke la....... 

well peeps... even x lme berkenal ngn mereka i rase lebih rapat... maybe kerana berada dalam komuniti kecik... ye sekecik 9 org.... 



 gmbar yg i dh edit bg nampak lebih dramatik... lunch n movie ngn mereka atau lebih tepat coursemate....

 LOKASI- LUNCH: BARNEY'S
           MOVIE: BIG CINEMA 

i nk jujur skali lg la i mmg x bole in la kt korg yg suke sgt nk grading ngn judging org ni.. mcm bagos je... well ape yg i nampak xde grading ngn judging berlaku dlm komuniti kecik ni.... minority is better actually... or maybe korang penah dgr ni 

'beauty come in small packages'

yup that is very2 true... 



outing kali kedua.. even cuma 8 org je yg turut serta still picnic & bbq session menjadi....

LOCASI : GUNUNG LUMUT

kalo ade yg perasan i penah buat entry pasal gunung lumut time ngn nana,jaja, ida n etc.... tp kali ni i x trun kt air la mcm yg sebelum ni coz mls nk tukar2 baju.... tp mujurla kn x main air.... ade ke org yg jaga tmpat tu suruh blah pkul 330 gile ke? bru je pkul 2 kitorang sampai.... cis... i bajet dlm pkul 5 nk bla la kn... tppkul 4 dh balik dh... makanan x sempat hbs lg..... si kne la tapau sorang sikit....

apepon walaupn kejap je tp seronot..... bile la nk kumpul mcm ni lg kn since tempoh mase 2 bln dh pn tamat n masing2 membawa haluan sndri,,, emmm i xtau la mcmmane nk buat ayat supaya nampk santai sbb entry ni sepatutnye jadik entry sedih tp i xnk la nk emo2 time ni....... 

well untuk korang yg bernama fiqa zana niza fadh syuk azim syai n fida yg akan ditempatkan di tempat berkerja baru... doa i kt korang selamat maju jaya n semoga tabah menghadapi dugaan di tempat baru.....