~when i'm dealing with human i learn empathy, happiness and joy. when i'm dealing with animal i learn compassion, tolerance and forgiveness which is for me humanity. -farhanah noah

Saturday, 20 February 2010

~mAsSiVe............

hoh.... lamenye saya tak update blog saya ni... percayalah bukan kerana saya tak nk tp kerana degree kemalasan saya yg menerjah ni teramat ditahap maksima... alamak...... report research mls nk type... haihhh... ape nk jadikkkkkkk..... warghhhhh... ok... lately xder bende or idea yg nk sy nukilkan di atas kertas cyber ni.... ntah...... saya xder life???? wooohhwwwwww... tidakkkkkkkkkkk.... adakah saya tergolong dalam kategori katak di bawah tempurung???? tdak la tidak...

tanpa membuang masa lg marilah baca ini cerita... hahahaha... kejadian yg berlaku beberapa minggu lepas... yakni sebelum tahun baru cina... saya, housemates dan classmate yg dlu wat la small gathering.... sj nk lepak.... mase mula tu ingt nk lapek kt bangsar village... tp oleh karana hr telah pon agak lewat... supposely 5 ptg dh kt mid cuci2 mata dn beli tingkap.... then bru cari mkn kt bangsar village... tu rancangan je la... then tuhan menentukan... cewahh.. padahal sndri x reti setting mase...  

ok... so lepak kt mid sampai 9pm... ok2... mayb saya adalah antara penyumbang terbesar kelewatan kami... mane x nye... saya tersangkut dlm mng agak lama... harni ngn zul dh tunggu kt coffee bean... saya dgn zu konon nk ke coffee bean la... ntah mcm mane sy ngn zu terpisah dari gho, zana, syalmee... so kami pn mula la operasi ke markas yakni di coffee bean... tp sblom sampi kt coffee bean tuh... sy nampak sign sale kt depan mng... ouwwwww... x tahannn yuuuuu.... so sy pun memaksa-tarik-heret zu ke mng....

 

saya rase gmbr ni mcm artistik la... hahahahahah....


 

zu mangsa keadaan....
tgk... tgk.... then shop..... pap! misi ke coffee bean lg skali... haha... 3 org td dh sampai dlu dh.... padahal patutnye kami la yg sampai dlu.... sume mng punye pasal....!! ok fine... sy silap coz lmbat... then kesilapan saya lg bila kwn2 saya nampak plastik bag pink cap mng kt tgn... so kami semua ke mng... biase la... 5 pompuan berbalas 2 lelaki... ikot suare majoriti la yeeee...... siyes... 2 kali sy masuk dlm tuh....

harni dpt bli sehelei.... hahaha... 1-1 la... yg lain x berkenan..... haha... jalan beli tingkap lg........ blablabla.... ke food court.....!!!!!!!!! kt cni bru la nk camwhore ye... td tuh sibk sgt bli tingkap sampi xnk tgk cam... hahahah....

 

saya nk sajes la mi kari kt food court mid ni... sedap woo... rase lemak ketam kate kacima... haha.... bismillah...

  
seductive...

 

farhanah kezmain, zu,syalmee, zana.... ehh... mane harni????

 

hah... tu pon harni.... haha....

 

gho ngn zul... escort kami.. mane tau kami kne gigit semut ke... bole dorg blasah semut tuh...

  
 hahah... pict ini hiasan semata... zu ckp dia hensem so saya pun curi tangkap la... konon curi... tuh2 tgk kt sblah dia... haha... budak tuh perasan kami ambik pict abg dia.... wahaha... saya trus ajak kwn2 saya blah...

ok.... hanya saya,harni dan zul saje yg mkn time ni... yg lain kunun nk mkn nan cheese time tgk bola... huh... bola sebijik beramai2 pn nk tgk ke? soo... after mknmkn ke dataran la kami.... gath plak ngn kwn zana n zu.... serta baby boy... ala...... comel...


 

baby tu name die iman.... ensem tau... kcik2 dh ensem... sori saya x ingt name kwn zana ni... budak kecik ni pemalu sgt... tp lme2 die nk jugak kne dukung ngn org... oleh karana pompuan 2 org ni zana dan zu begitu taksub ngn iman ni... maka peluang untuk org lain mendukung iman adalah tipis...


 

pose penutup.... nk balik pulang kereta sewa... hahahah.... 
tata........

2 comments:

Ini memang kac said...

feeeling artissss doeee ko!!!choon. . oit!rase masak lemak ketam cili ketam. . agagaggaga.. . balas komen romen ku neh~

heart♥beat said...

cececeh..... ape ko meraban ni... aku gemok mane sajak nk jadik artisssss... hahahahah

hahahah... nk beromen????? wahahahah....