~when i'm dealing with human i learn empathy, happiness and joy. when i'm dealing with animal i learn compassion, tolerance and forgiveness which is for me humanity. -farhanah noah

Saturday, 23 January 2010

~pOsT bIrThDaY ceLeBrAtiOn....

sy pasti skrg ni warganegeri johor sedang berdukacita dan berkabung di atas pemergian baginda sultan yang dikasihi.... sy pun x terkecuali kerana sy adalah rakyat johor walaupn skrg ni sy adalah perantau di negeri selangor.... dn sy pasti pada masa ini ada dikalangan rakyat johor melilitkn kain putih pada songkok atau lengan baju sebagai tanda berkabung...... ape pn Allah lebih menyayangi baginda sultan...


dlm pada berdukacita tuh sy msh sempat redeem birthday celebrration... pehh.. bunyik cam grand jekk... konon la.... hehekkk. ala... tp ape yg x bez ble celebrate ngn org yg disayangi kn... hehhehhehehehehe...... mane blye lepaskan peluang kn..... besday setaun skali jekk... hohok.....


inilah dia kesayangan

dia ni la gadis yg gigih menyambut ulang tahun kelahiran sy selama sy di sh alam... menu wajib adalah kek yg dibeli di secret resepi... heheh.... walaupun cme 2 slices tp adalah bermakna....

 
masing2 ialah rakus

td time mule2 nk suap mcm sopan ala2 manusia bertamadun gtu.... tp ble time masuk mulut terpancar la sifat sebenar.. heheheheh.... xper... asalkan kami gembira... hanya kami berdua....




 mangsa kejadian

sgt lovely coz ader perisa strawberry ngn cherry...masam2 sikit...  biar x muak... tp si kesayangan ni x minat rupenye kek mcm ni.... tp sy paksa jugak die mkn coz die yg belanje.... hehehehehe..... selebihnye sy yg habiskan... lihat.... kitorang share.... sharing is caring kn........


 
hidangan sampingan

yang di delivery oleh domino's... kami memang selera jin... skali beli sampai 2 pan large... large kau.... large... padahal yg mkn cume 2 org jek.... buruk lantak gle..... lepas tu dua2 full lepas kunyah 3 slice... gle.... len kali jgn ikot prangai setannnnnnnnnnnn...............


actually pada hr ulangtahun sy tuh.... syalmee dh belanja mkn kt mcd... tp x ambik gmbr coz pada waktu itu adalah time lunch keje... muke pn adalah x semangat coz time keje... hahah... ape pn thanx byk2 syalmee...



k....nantikan entry akan datang



fyi:sy bkn lesbian.... sekian

1 comment:

Hawa Yusof said...

happy birthday farhanah!
hehehe