~when i'm dealing with human i learn empathy, happiness and joy. when i'm dealing with animal i learn compassion, tolerance and forgiveness which is for me humanity. -farhanah noah

Sunday, 11 October 2009

~pRe-GrAdUaTiOn DiNnEr-GaLa NiTe....

finally... lepas tercongak2 nk pakai baju ape.... akhirnye sy membuat keputusan memakai baju ini... jeng jeng.... mulanye mcm xnk pegi tau... coz give up... tp ble tengok kwn sy si syalmee, lydia, carol ngn sab ni berhabisan untuk mlm tu... ay pon tebukak ht la sikit.... baru sikit.... sy ingt k pkai bju biase2 jekk... dh plan nk pki turtle neck ngn bulu2 tiruan kt leher skinny jeans ngn heels con ingtkan kne naik bus.... x syok la dh set rmbut bju mengancam tp nek bus... so konon nk pki simple jek la... but very the last minute, syalmee mempengarihi minda sy untuk bergaya apabila die mengatakan seteru sy akan pki dress panjang... so very the last minit jugak sy suruh mak sy pos outfit sy dr johor... hehehehehe..... ank mak.... so kami 2 pon berusaha cari kereta untuk disewa beserta pilotnye skali.... hebat bukan... very2 the last minit la kami dapat jugak kereta dan driver... lebey seratus jugak kitorang 2 bayar untuk pengangkutan SAHAJA... tp hasilnye..... puas ble x kalah ngn seteru sy...

lg besss sy datang memang seminit sebelum VIP masuk... hehehehe.... I KAN CELEBRITY... memang plan nk masuk lambat2 untuk wat entree yg agak membunuh.... hehe... sy bukan nk syok sendiri la... tp rasenye ramai jugak la yg drop jaw tgk kemunculan kami kt red carpet coz x sangka kami akn wat entree yg very the last minit...... hahahahaha........ tambah lg outfit+mekap+rmbut yg memang lebih panas dari biasa... wow.... syok... masuk2 jek kwn sy selaku fotografer yakni YM tengku Omar sapa kami dengan:

'excuse me... can i take your picture please...'

sy pose ala2 kim kardashian, senyum n snap snap... yesss.... mata2 cemburu memandang kerana perhatian yg diberikn kepada sy dan syalmee.... hhehehe.... ym... nti kasik gmba tu ea...



 

sy sewaktu baru jek duduk kt table... hehehe.... nk tgk overall sy???



nah... paparazzi... gle besss dapat perhatian... khas untuk sy ni... abg2 photographer tuh memang sporting glerrrr..... n lydia thanx krn melayan sy....


gambar lepas event habis... sy suke gown ni.... ala2 MARDI GRASS carnivale gitu....



barisan pemberi kekuatan kepada sy... x kira walau sy dipulaukan oleh classmates sy yang lain...



sy dan syalmee... kwn yg x pernah tglkan sy time susa & sng... kalo x krn die ni sy memang xnk dtg mpg yh tah pape ni...



pose ngn en hafiz... lecturer kami... ow ye... g pki topi serba purple tu adalah queen of the nite... hmmmmm.....




pose penutup... nk balik... kne halau dh coz syok sndri snap2 foto x ingt dunia... sekian...
nite....
tata...

3 comments:

eyesofaini said...

ape2 pun ko tetap meletop!!!!
ak dah follow ko....daaa

nabiela said...

hahahah
bez la ley glamour2
kat cnie x de prom nite...
huhuhu
x bez pon....

farhanah kezmain said...

nab...
mane ade promnite...
mlm pra graduan la tuhh....
untuk final year student sahajerrr...
ikot turn la ea...